Category osorterbart

“Client Data Protection”-verktyg

Uppdatering av gränssnittet på Accentures ”CDP”-verktyg (Client Data Protection). Ett verktyg som säkerställer att all kunddata hanteras på ett korrekt och betryggande sätt. Verktyget var tidigare enbart byggt med ett tekniskt perspektiv, inte med användaren i centrum. Skillnaden efter uppdateringen… Continue Reading →

Systembolaget – koncept #2

Fjord tog fram konceptidéer, utförde användartester och skapade en enkel prototyp kring temat “medveten konsumtion”.

Proof of concept – röststyrd kundtjänst

Vi skapade en enkel prototyp, för en svensk storbank, för att visa hur en röststyrd kundtjänstfunktion skulle kunna fungera.

Systembolaget – koncept #1

Fjord skapade ett koncept, med en klickbar prototyp, på uppdrag av Systembolaget för att ta ett första steg mot en mer personaliserad onlinetjänst.

Norwegian Refugee Council

Fjord har i flera steg hjälpt den norska hjälporganisation Norwegian Refugee Council med digitala tjänster. Första konceptet var kring “case-hantering” för hjälparbetare som stöttar människor i flyktingläger med legal hjälp: person- och födelsebevis, myndighetskontakter, med mera.

Förstudie – last mile

Vi genomförde en förstudie för en “last mile”-tjänst för en stor svensk livsmedelskedja.

Dashboard för nordisk bank

Fjord skapade en prototyp för ett ’dashboard’ för en stor nordisk bank.

Swooden

Drev tillsammans med min bror Jakob Mjöbring tillverkning och försäljning av Swooden – “Svensk bygglek som roar och håller i generationer”. Swooden bestod av snillrikt tillsågade plywood-brädor som barnsligt enkelt sammanfogades med klassisk knuttimringsteknik till kojor eller små “hus”. Under hösten… Continue Reading →

« Older posts

© 2024 Pliff — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑