Category Norrmejerier

Norrmejerier – “Norrlandsbilden 2012”

John Doe skapade kampanjsite, iPhone- och Android-app för Norrmejeriers kampanj “Norrlandsbilden” – en uppmaning till boende i Norrland att bidra med bilder till mjölkpaketen. Kampanjen var väldigt framgångsrik och när siten stängdes hade det kommit in mer 8.500 bilder! Idé… Continue Reading →

Norrmejerier – “Packmatchen”

John Doe skapade ett enkelt, Tetrisinspirerat spel för Norrmejerier – “Packmatchen“. Tanken var att man, på ett lite lekfullt sätt, skulle inse fördelarna med en viss förpackningstyp. Jag gjorde lite idéarbete och projekt- och produktionsledning. More gjorde design och teknik.

Norrmejerier – “Gör Gott-generatorn” iPhone-app

John Doe skapade en iPhone-app till Norrmejeriers kampanj “Gör Gott-generatorn“. Utgångspunkten var att hjälpa till att variera de mest tillagade rätterna i Norrland. Byrån Monterosa stod för produktionen.

Norrmejerier – “Gör Gott-generatorn”

Skapade en enkel receptsite för Norrmejerier: “Gör Gott-generatorn“. Utgångspunkten var att hjälpa till att variera de mest tillagade rätterna i Norrland. Webbyrån Suddenly producerade. Skapade också en iPhone-app till kampanjen.

Norrmejerier – “Norrlandsbilden”

Vi på John Doe kom på den strålande idén att låta allmänheten tävla om att få just sin bild publicerad på mjölkpaketet. Vi byggde en site,”Norrlandsbilden”,  tillsammans med More, på Drupal-plattformen, där alla som vill kan registrera sig och ladda… Continue Reading →

Norrmejerier – “Mjölkhävare 2009”

Skapade en kampanjsite för den mjölkhävarturné som genomfördes i Norrland under några veckor hösten 2009. Siten var välbesökt och engagerade många. Tekniken (bygger på Drupal-plattformen) skapades av More Media.

Skapade en framgångsrik kampanjsite för Norrmejeriers kampanj “Gör gott“, ett spel där det handlar om att plocka lokalproducerat i mejerihyllan. More Media stod för teknisk produktion och illustrationer.

© 2023 Pliff — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑