Category Monterosa

Aftonbladet – “Allt om Stockholm”

Monterosa skapade – och jag produktionsledde – hybridappar för Aftonbladets tjänst Allt om Stockholm.

Aftonbladet – “Appguiden”

Relativt stort och ganska komplext uppdrag för Aftonbladet. Skapades responsiv webb, CMS och appar för iPhone och Android. Jag produktionsledde, Dempsey skapade webb och CMS och Monterosa producerade appar. Kuriosa 1: appen blev under våren 2013 inte godkänd av Apples… Continue Reading →

Destination.se

Monterosa skapade en fin liten app för Destination.se. Jag produktionsledde arbetet med denna sök-och-boka-resa-app för iPhone.

Pampers – “Hello Baby”

Var med och produktionsledde Monterosas arbete med Pampers app “Hello Baby”. Uppdatering och “portning” från iPad till iPhone och Android.

Aftonbladet – “Flip”

Flip är en fin liten Monterosa-iPad-app-produktion där jag var med och produktionsledde några uppdateringsomgångar.

Tradera

Monterosa har skapat och sköter underhållsarbetet på Traderas iPhone- och Android-app. Jag var med i ett antal uppdateringsomgångar.

Cancerfonden – “1 av 3 får cancer men alla drabbas”

Produktionsledde skapandet av en Facebook-app för Cancerfonden. Aktiviteten gick ut på att användaren kunde skapa och skicka fina bilder med uppmanande eller tänkvärda textbudskap till de man känner. Både personer som drabbats av cancer eller av andra anledningar behöver en… Continue Reading →

Ikano – “Skipp”

Skipp är en app från Ikano, skapad av Monterosa. Jag produktionsledde framtagandet av  POS-material för appen; broschyr, broschyrställ och poster. Original skapades av Anders Modén.

« Older posts

© 2024 Pliff — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑